Μεταμορφώσου με ένα oversized φούτερ σε ένα chic θηλυκό


08 Nov
08Nov

Φαίνεσαι απλή και αθλητική, με τους κατάλληλους όμως συνδυασμούς που σου προτείνω ανεβαίνεις στυλιστικά.

Με ποιο άλλο από το ονειρεμένο oversized φούτερ, που φοριέται ως φόρεμα, το hoodie dress? Είναι υπέροχο για να χτίσεις ντυσίματα για μέσα και έξω από το σπίτι. Είναι πρακτικό για την lockdown περίοδο που περνάμε και δείχνει σαν να μην το προσπάθησες και πολύ, που είναι και το ζητούμενο για τις περιορισμένες πια δραστηριότητές μας.

To oversized φούτερ μεταμορφώθηκε από ένα κομμάτι για το γυμναστήριο σε ένα must have piece!

Η Kendal Jenner, η Khloe Kardashian, η Rihanna και η Gigi Hadid είναι μερικές από τις celebrities που το προτιμούν, με sexy διάθεση. Μπορείς να πάρεις ιδέες από τα ντυσίματά τους...


                                                         

1.Oversized δεν σημαίνει τεράστιο. Πρέπει να έχει τη σωστή εφαρμογή για να μη φαίνεται ότι έκανες λάθος και φόρεσες μεγαλύτερα ρούχα.

2.Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο και χοντρής υφής για να μπορείς να κάνεις layering, να φορέσεις ένα jacket ή ένα παλτό από πάνω

3.Σύνδυασέ το με τα αγαπημένα σου αθλητικά ή με overknee μπότες.


4.Απόφυγε τα φαρδιά ρούχα μαζί του και κάνε αντίθεση με ένα πιο εφαρμοστό ρούχο, για να μην δείχνεις με όγκο...Συνδύασέ το με skinny jeans, leggings (κολάν).

5.Για τις πιο τολμηρές, συνδύασέ το με μια φούστα ή κάνε layering με ένα φόρεμα. Έτσι δείχνει απρόσμενα θηλυκό και παιχνιδιάρικο.

Τσέκαρε το δικό μας oversized φούτερ σε πολλά, πολλά χρώματα! https://bit.ly/2UiD1TD

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.