Μεταμορφώσου με ένα oversized φούτερ σε ένα chic θηλυκό

Φαίνεσαι απλή και αθλητική, με τους κατάλληλους όμως συνδυασμούς που σου προτείνω ανεβαίνεις στυλιστικά. Με ποιο άλλο από το ονειρεμένο oversized φούτερ, που φοριέται ως φόρεμα, το hoodie dress?

Διαβάστε Περισσότερα  
3 εύκολοι κανόνες για να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για το στυλ σου

Το καλύτερό σου αξεσουάρ είναι η αυτοπεποίθησή σου. Ο πιο σημαντικός κανόνας στο στυλ είναι να ντύνεσαι με σιγουριά. Σε όλα τα πράγματα που κάνεις και όποιο μονοπάτι κι αν διαλέγεις, κάντο με αυτοπεποίθηση. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου να τα κάνεις με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο, να πετύχεις τους στόχους σου και να δείχνεις όσο καλύτερα μπορείς κάθε μέρα και δεν θα σε προδώσει. Όλες ξέρουμε ότι είναι αδιαμφισβήτητα ελκυστική κάποια που περπατάει, μιλάει και ντύνεται με εντυπωσιακή σιγουριά για τον εαυτό της.

Διαβάστε Περισσότερα  
Η πρώτη εντύπωση μετράει… 3 τρόποι για να την κερδίσεις

Επειδή το φως ταξιδεύει πιο γρήγορα από τον ήχο, θα σε δουν πριν σε ακούσουν. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πολλοί αποφασίζουν αν θα ενδιαφερθούν για σένα ή θα σε σνομπάρουν. Η μόδα είναι το προσωπικό σου εργαλείο για να δημιουργήσεις μια θετική πρώτη εντύπωση με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε Περισσότερα  
5 συνήθειες των στυλάτων γυναικών που μπορείτε να αναπτύξετε

Κάθε γυναίκα προσπαθεί να δείχνει στυλάτη. Σε όλες αρέσει να ξεχωρίζουν και να φαίνονται τέλειες. Για κάποιες χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να το καταφέρουν σωστά, ενώ υπάρχουν άλλες που είναι από τη φύση τους στυλάτες. Κοίτα γύρω σου…

Διαβάστε Περισσότερα  
Celebrity looks : 3 μαθήματα στυλ από την Ζoe Kravitz

Μπορεί να ξέρετε την Zoe Kravitz από τους διάσημους γονείς της, τον μουσικό Lenny Kravitz και την ηθοποιό Lisa Bonet. Μπορεί και χάρη στην σειρά Big Little Lies, μια ιστορία πέντε φίλων, που δείχνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις γυναίκες που μένουν ενωμένες!

Διαβάστε Περισσότερα